In memoriam Jozo Tadinac – Tadija

Dobrovoljno vatrogasno društvo „Dalmacija“ Dugi Rat s tugom obavještava sve vatrogasce, prijatelje i znance da je dana 27. svibnja 2021. godine preminuo naš dugogodišnji član

                                         JOZO  TADINAC  – TADIJA

                                                     1942 – 2021

Danas, na veliku žalost svih nas, odajemo počast opraštajući se od našeg dugogodišnjeg člana,  dobrovoljnog vatrogasca,  našeg Joze Tadinca – Tadije.

Oproštamo se  od čovjeka koji je od 79 godina svog života, njih 49 sa nama vatrogacima dijelio lijepe i grube trenutke… dobro i zlo.

Još davne 1972. godine učlanio se u naše društvo,  u kojem je tada kao tridesetogodišnjak i nadalje slijedećih 30 godina bio pokretač svih aktivnosti održavanja opreme i tehnike.

U prilog tome govore mnogobrojna odlikovanja i priznanja koja su tadiji  dodijeljena, zaslužena  svojim radom i aktivnošću.

Umirovljenje ga nije udaljilo od nas. Kao vatrogasni veteran svoje slobodno vrijeme provodio je sa nama kolegama  u vatrogasnom domu, posebice sa svojim prijateljima Ivom i Nikšom.

Smrt člana obitelji je nemjerljiv gubitak, znamo da smo i mi bili njegova obitelj, takvima nas je on smatrao.

Poštovani  naš Tadija,… Vuče Mosorski,… čast je bila poznavati takvog čovjeka.

Poslijednji  ispračaj   dragog   nam   pokojnika obavit   će se u subotu 29.  svibnja   2021.  godine  u 17 sati i 45 minuta na mjesnom groblju UBDM – Srijane – Dolac Gornji.

                                                   TVOJE  DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO

                                                                    “DALMACIJA”    DUGI  RAT

                                                                                             POČIVAO U MIRU BOŽJEM.